marți, decembrie 30

De ce e sexul un tabu? Dilema nerezolvabila

Pai da! De ce este sexul un tabu? Nu stiu ce-mi veni. Stateam si eu ca barbatii si ma gandeam la ce altceva decat la sex... Ca ce face barbatul cand sta? Nimic! Si totusi daca totusi face ceva... gandeste sa zicem... la ce se gandeste? Ai ghicit - la sex. Bun. Si cum stateam eu si ma gandeam, m-a lovit aceasta dilema. De ce este sexul un tabu? Adica de ce ne e jena sa ne afisam sexul? De ce sunt interzise filmele porno? De ce e asa rusine sa vorbesti despre aia si despre ailalta, daca intelegi ce vreau sa zic...

Sa nu ma intelegi gresit, sunt marcat si eu de aceleasi prejudecati si nu sufar de nicio manie de exhibitionism sau mai stiu eu ce-ti poate veni prin cap. Dar asta nu ma opreste sa ma intreb. Vad pe Discovery si Animal Planet - animalele si-o trag intr-o veselie. Cu dotarile la vedere, nu au inventat nimic cu care sa si le acopere. Deci de ce e altfel in cazul oamenilor?

Deci chiar nu am un raspuns la problema asta. O sa incerc sa ingaim cate ceva, asa ca sa nu tac, caci recunosc - ma depaseste. E clar ca, in evolutia asta antropologica a omului, aceasta forma de manifestare i-a servit cel mai bine interesele. Adica probabil daca le acoperi si faci un tabu din ele, or sa devina fructul interzis pe care ti-l doresti. Se asigura perpetuarea speciei. Da, dar Dumnezeu sau oricine a alaturat placerea de sex, deci oamenii or sa continue mult si bine sa-si doreasca treaba asta... Si sa o faca...

Deci de unde rusinea? De ce interzice CNA-ul romanesc, american si cel de peste tot treaba asta? Toti barbatii le au cam la fel, femeile asijderea. Am vazut la viata mea cateva si la unii si la altii, asa ca stiu cum sta treaba, stiu ce ai acolo. Deci de unde retinerea?? Poate ca e un semn de civilizatie?? Ei, asta chiar s-ar putea. Adica suntem atat de civilizati incat nu ne-o tragem oricum, oricand si cu oricine... Hm... Dar putea foarte bine sa fie si altfel. S-ar fi gasit pana la urma un echilibru, ma gandesc...

Li se spune parti intime. Ok, dar de ce sunt intime? De ce ar fi mai intime decat... fundul? Sau decat limba? Sau marul lui Adam? Ok, cu astea procreezi... Buuun. Si? Daca erau prea intime, eu n-as fi scris randurile de fata iar tu nu le-ai fi citit. Caci niciunul n-am mai fi prins secolul 21.

Mai putem abera un pic pe tema asta, despre cum se miros cainii (si multe alte animale) fara nicio jena, despre cum si-o trag maimutele membre ale aceluiasi clan intr-o veselie, despre cum fac delfinii sex de placere. Cu toate astea eu unul ma recunosc usor invins si astept ajutor extern. Are cineva vreo alta idee?

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste pe Despre OM si:
- Nu se mai prea face sex
- De ce nu vor femeile sa faca sex?
.

Citeste mai mult...

joi, decembrie 25

Avem un Craciun, cum procedam?

A mai venit odata Craciunul... Ce fac cu el? Unde-l cazez? Nu pot spune ca nu am fost pregatit, stiam ca vine. Doar ca iarasi, le-am lasat pe toate pe ultimul moment. Ok. Hai la supermarket sa imi umplu cosul cu toate chestiile pe care nu le voi putea manca vreodata. Dar eu o sa incerc, sa simta si cei de la Salvare ca e Craciunul. Mai iau brad anul asta? Hm... iarasi brad? Cine il strange cand incep sa-i curga acele? Nu l-as putea tine oare tot anul? Nu.

Au mai ieftinit astia SMS-urile? Nu, ai naibii! Iar or sa dea stiri cu cate sute de milioane de mesaje au trimis romanii de Craciun. Dar lasa ca e criza financiara. Mai raresc un pic lista cu adrisanti, ca si asa multi nu trimit niciodata mesaje. Abia daca raspund la alea pe care le primesc. Niste zgarciti.

Aoleu, iar au venit sms-urile de pace intre popoare, sa ne-avem ca fratii, ca Maica Domnului, ca sa fim mai buni, ca spiritul sarbatorilor, ca liniste in cuget si-n simtiri. Dragii mei, daca ati fi mereu asa evlaviosi si cucernici ca in seara de Ajun, lumea ar fi un loc mai bun. Dar inteleg, asa le-ati primit, asa le trimiteti. Mai bine decat nimic.

Au venit si cativa colindatori. Nu se mai poate, vad, fara instrumente. Daca nu ai o chitara, un trombon sau ceva care sa zdrangane, nu esti colindator profesionist. Niste capritze cantau de zor "O ce veste minunata". O tonalitate cam sus pentru gustul meu. Le-am dat ignore. Alte capritze, alt ignore. Astea din urma aveau si ceva masculi dupa ele, dar tot ele erau vioara intai. Femei... Ei probabil carau banii, ca se auzeau incet. Erau probabil mai obositi. Au venit si niste barbati. Doar barbati. 4 la numar. Cantau frumos de rasuna blocul. Mi-am zis ca voi fuma un pachet de tigari mai putin si le-am dat acolo ceva. Sa simta si ei, sa simt si eu. Era pacat la cum cantau.

Nu m-am mai uitat la televizor, asta mai lipsea. E criza financiara. N-au astia bani de programe pompoase de Craciun. Am pus in schimb cateva piese de sezon de-ale lui Stefan Banica sa cante prin casa. Parca a ragusit si el fata de anii trecuti. Nu se poate, probabil mi s-a tocit mie discul. Dar parca totusi... Cred ca am mai imbatranit eu un pic.

Inca e Craciun. De fapt acum incepe. Ce-i aia Craciun? Ma aleg cu ceva din asta? Ma, nu e rau. Mi-au dat astia liber de la lucru. Prima de sarbatori nu, ca e criza financiara. Tot e bine si asa, bine ca nu m-au dat afara. Haha. E bine ca e Craciun. Iar o sa fiu mai religios.

Parca totusi aerul e mai putin gros in atmosfera. E un ritual. Ca la un semn, toti o lasa mai usor cu toate. Suntem mai buni, daca suntem, dar in acelasi timp. Injuram dar in acelasi timp, mancam sarmale, in acelasi timp... Daca nu una prezenta, macar o amintire a altor Craciunuri, si tot avem o senzatie in acelasi timp. Suntem deci un fel de comunitate in acelasi timp. Nu e rau.

Nu stiu daca din cauza asta sau din altele dar ceva este totusi in aer. Eu simt o atmosfera aparte... Si nu m-am uitat la televizor sa vad jingle-uri cu Mos Craciun. Eu cred ca macar din motivele enumerate mai sus, daca nu din altele pe care le are fiecare, si Craciunul tot este o perioada magica. Smecheri cei ce l-au inventat.

Inchei aici. N-o sa te rog nici sa te abonezi la RSS, nici sa-mi adaugi blogul la Favorite. Nici nu-ti mai dau nici sa citesti alte articole. Iti urez doar sa fii mai bun (dar nu exagerat), mai optimist, mai coerent, mai linistit. Sa te tina balamalele cat mai mult si sa fii cel putin la fel de sanatos. Nu uita sa zambesti, indiferent de ce. Craciun Fericit!!

A, si ceva frumos, ca sa nu pleci chiar cu mana goala:)



.

Citeste mai mult...

marți, decembrie 23

Mai merita sa te casatoresti in ziua de azi?

Nu sunt casatorit si nu intentionez sa o fac prea repede. Spre disperarea rudelor, a partintilor, a prietenilor si a vecinilor de la bloc. Care toti vor sa ma vada "asezat la casa mea", sa intru in randul lumii, sa merg la biserica duminica... si prin parc, frumos, sambata.

Doar ca eu continuu sa-i dezamagesc in mod constant si imi caut mereu scapari de sub constrangerea psihotica. Toti, dar absolut toti prietenii mei au facut-o deja. Si-au gasit pe cate una, au pus-o de-o nunta, au intrat in randul lumii si acum fac copii pe banda rulanta.

Asa se face, imi vor spune aceia dintre voi, probabil casatoriti, ridicand dintr-o spranceana a dezaprobare. Asa se face, prietene, si noi nu te mai recunoastem ca fiind unul dintre ai nostri daca nu o pui si tu de-o Primarie mica acolo. Pai ce? Numai noi sa suferim?

Bun, e foarte frumos, cred, sa fii casatorit. Sa strangi pe cineva in brate seara la culcare, sa miroase a friptura in casa, cand vii de la serviciu, sa-i saruti alunita de pe obraz si si ai cui sa-i spui pasurile cand situatia devine mai nasoala... Ati retinut ideea, nu mai insist.

Dar wait a minute. Chiar asa se intampla? De cele mai multe ori, dupa o vreme te intorci cu spatele la cel/cea cu care imparti asternuturile, alunita aia frumoasa e un neg in toata regula, pasurile nu ti le asculta nici naiba, caci are si el/ea problemele lui... iar friptura frumos mirositoare... friptura e de fapt o conserva de la Carrefour, ramasa din ziuna precedenta.

Bine, exageram un pic, ca nu astea sunt cele mai grele probleme. Totusi in ziua de azi casatoria cred ca e un pic depasita. Cel putin in societatea urbana si moderna in care traim. Altele par a fi prioritatile. Si ca sa vedeti ca nu vorbesc chiar prostii, ia uite un sondaj de opinie facut nu mai departe de octombrie 2008. Zice ca 54 la suta dintre tineri cred ca nu se vor mai casatori, preferand un parteneriat fara obligatii.

Eu tineam minte un alt sondaj, si uite ca l-am gasit AICI pana la urma, care spune ca mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania ezita sa isi intemeieze o familie din cauza conditiilor materiale precare. Mda...

Asta e tendinta si mi se pare un act de curaj a te casatori. Un curaj si mai mare e cel de a face copii, dar despre asta, intr-un post viitor. Pana una alta hai sa nu o dam intr-un pesimism din ala contagios. Parteneriatul e bun, casatoria aproape la fel... dar nu uita, traiesti totusi in Romania. tara surprizelor si a tuturor posibilitatilor. Problema e in felul urmator: gandeste-te bine inainte de a face pasul, ca sa nu vii apoi la mine sa te plangi... ca eu nu prea pot face mai nimic in cazul asta :)

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite


Citeste pe

Despre OM si:
- Femeia moderna. Poveste cica adevarata
- Joc obraznic pentru cupluri
.

Citeste mai mult...

duminică, decembrie 21

Prostie umana in forma cea mai pura

Nu astepta mai mult decat e cazul de la o vanzatoare de la chiosc. Stati sa va spun de ce. Ajung in fiecare zi acasa - seara, nici tipenie de om pe strada. Cainii vagabonzi, ametiti si ei de la atata frecat buha, ce mai misuna pe trotuare... In atmosfera asta bat la geamul chioscului din colt sa-mi cumpar un pachet doua de tigari si cate o cola. Si in fiecare seara aceeasi persoana, o fetiscana usor draguta, ma rezolva fara prea multe comentarii.

Pentru ca e usor draguta si, imi spun eu, cam atipica pentru o vanzatoare de chiosc, tot restul din fier i-l las ei. Ca e 5, 6, 7 mii, ai ei sa fie sa-si cumpere si ea o ciocolata acolo. Poestea asta se intampla de vreo cateva saptamani de cand o tot vad pe acolo. E imposibil sa nu ma fi retinut, pe mine, lunaticul ala de cumpara tigari la ore tarzii. Bine, ea nu stie ca vin de la lucru. Sau poate isi inchipuie, ca prea apar pe la aceeasi ora. Ma rog...

Oricum te astepti la o conexiune transcedentala dupa o astfel de desfasurare. Adica cine ii mai lasa ei rest cu gramada? Cine ii mai zambeste sagalnic din coltul buzelor? Cine ii tine companie, inafara de cainii vagabonzi si cate un manelist de ocazie?

Dar ea nu si nu. Astazi am facut cumparaturi din nou, iar suma de plata era 103 mii de lei. M-a intrebat daca am 3 mii si, cum n-aveam, s-a cautat de tot maruntisul pe care il avea prin buzunare. Si mi-a dat o groaza de fise de o mie de lei rest. Fa, nu puteai sa zici: lasati domnu' ca mi-aduceti alta data? Mi-ai daramat toate visele si sperantele unei comuniuni spirituale dincolo de cognoscibil. Ai ratat ocazia sa le spui copiilor tai despre domnul acela care ti-a lasat timp de un an tot restul de fier. M-ai trezit si pe mine din visare si te-ai coborat acolo unde ti-e locul - printre muritori.

Asta e drama mea cu vanzatoarea de la chiosc. Proasta, ma. N-a dus-o capul. De-aici si morala: nu astepta mai mult decat e cazul de la persoanele de la care stii ca nu vei primi niciodata ceea ce astepti. Limitele sunt greu de depasit in lumea asta...

PS: Ce sa mai zic... probabil ca pana la urma eu tot o sa-i las rest. Din cand in cand :)

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste si:
- Natura umana. Dracusorul din fiecare
- De ce naiba tin la prietenii mei


Citeste mai mult...

vineri, decembrie 19

Senzualitate

Daca vrei sa fii o femeie adevarata trebuie sa fii senzuala. O femeie senzuala este diferita de femeia-barbat. Nu schimba rolurile! Lasa barbatii sa fie barbati, iar tu fii femeie. Cunosti o femeie senzuala dupa mai multe aspecte: se comporta femeieste, isi cunoastre rolul si rostul (dar si valoarea, poate), nu sare calul, are sex-appeal, poate nu exagerat. Buzele fac parte din senzualitatea femeii, iar pe fotografia de mai jos am denumit-o fix asa: senzualitate.


Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite


Citeste si:
- Horoscop sexi, erotic si de dragoste al zodiilor
- De ce nu vor femeile sa faca sex
.

Citeste mai mult...

Slabesti sanatos si nu mai pui la loc in veci (2)

Vorbeam in postul anterior cu slabitul, despre reducerea portiilor. Este elementul esential in cura de slabire incercata de mine, cu care am dat jos aproape 20 de kilograme si inca nu am terminat. Este o chestie, cum spuneam, care necesita un efort minim si te lasa sa mananci absolut tot ce vrei. Asta e si ideea, caci la un moment dat vei renunta la cura si nu vrei sa pui la loc tot ce te-ai chinuit sa dai jos.


Problema este ca, dupa ce incepi sa scazi in greutate, e bine sa te cantaresti constant, saptamanal sau la doua saptamani. Apropos, in timpul curei e bine sa nu te cantaresti in fiecare zi sau asa. Te poti descuraja. Si oricum corpul este al naibii de incapatanat, cum spuneam, iar progresele se vad la intervale relativ lungi de timp.

Sport sau miscare

Sigur ca pe langa reducerea portiilor, e bine sa ajuti organismul cu un pic de miscare. Nu am avut dintotdeauna aparate de facut miscare. Nici acum nu am decat o bicicleta eliptica. Insa miscarea ajuta atat la slabit dar si la pastrarea unui corp sanatos. E bine deci, de facut miscare in orice conditii. Daca nu ai timp sau chef sa mergi la sala si nu ai nici aparate, un pic de alergare pe loc in casa este exact ceea ce ai nevoie.

O flotare, o fandare, miscarie ale membrelor, abdomene si tot tacamul. 10-15 minute pe zi ajuta la fix. Sigur ca cu cat faci mai abitir si mai consistent, cu atat cresc sansele de reducere a greutatii. Insa eu sunt adeptul slabitului in timp pentru ca asa cresc sansele sa nu mai pui inapoi kilogramele nedorite.

In toate curele de slabire se recomanda bautul de apa. Stiintific ar fi nevoie de cel putin un litru si jumatate pe zi. Eu nu am facut asta, insa se spune ca apa ajuta la arderea celulelor grase. E recomandat de asemenea aportul de fructe si vitamine. In perioada de cura, respectiv dieta, organismul slabeste si pierde inclusiv vitamine. E bine deci de compensat cu fructe, cat mai multe fructe. Ajuta la pastrarea unui tonus bun.

In postul viitor vom vedea ce mai e discutat. Probabil vom vedea si care e miscarea cu aparatele de gimnastica din casa sau pastilele de slabit. Despre cele din urma, unii le recomanda. Nici eu nu sunt impotriva lor, insa trebuie avut in vedere ca toate sunt facute din chimicale, iar efectele adverse se pot resimti, in functie de organismul fiecaruia. Dar despre toate astea.... data viitoare. Pana atunci, succes celor care au nevoie!

Citeste pe Despre OM si:
- Cum am slabit aproape 20 de kilograme (1)

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

marți, decembrie 16

Barbatii, tolerati intr-o lume a femeilor

Asta cred eu, in clipele mele cele mai "idilice" despre barbati. Sa fim bine intelesi - nu sunt nici misogin, nici homofob, nici nimic. Dar, noi barbatii, am senzatia ca suntem din ce in ce mai tolerati intr-o lume care pare ca apartine din ce in ce mai mult femeilor. Hai sa nu va bag pe gat teoria mea, asa ca o sa va spun cate ceva din viata vazuta prin ochii mei.

Pai la munca am femei cu personalitate, in agenda telefonica si pe mess, daca intelegeti ce vreau sa zic - femei cu personalitate, la magazinul din colt, ce credeti? Ati ghicit - femei cu personalitate. Despre femeile de serviciu de la jobul meu am stabilit zilele trecute - persoane cu personalitate.

Matriarhat?

Buun. Ce facem fratilor si surorilor, ne indreptam spre matriarhat? Experimentam deja un soi de matriarhat sau el exista de cand lumea? (Ca si comunismul) O data, zic analele istoriei, ar fi existat asa ceva. Acum, pentru a nu da un ton prea patimas discutiei, stiti ce se spune despre pisici si despre de ce sunt ele greu de dresat... Ca psicile au fost odata regine si nici in vremurile noastre nu au uitat asta.

Ma rog, my point e ca acest capitalism si democratie s-au dovedit mai benefice pentru femei. Ele s-au aratat mai rezistente la schimbari si au inceput sa castige mai multi bani si altele. Intr-un cuvant, au devenit din ce in ce mai independente. Iar multor femei care se vad cu sacii in caruta nu le stau in cale prea multe. Parerea mea :) Iar barbatii, buni si de gasca asa cum sunt, sunt de multe ori victime sigure.

Feminismul si influenta femeilor

Ok. Femeile, feministe convinse cum sunt, vor argumenta imediat ca violentele, bataile si discriminarea femeii sunt fapte cat se poate de adevarate. Pai da, sunt. Doar ca asta e natura barbatului, sa nu gandeasca prea mult. El trebuie sa prinda prada din cer sau din padure, nu sa stea la prea multe discutii. Diferenta dintre sexe este suficient de mare pentru a se ajunge si la deviatii. Dar nu asta e obiectul discutiei.

Eu unul sunt primul care recunoaste ca influenta femeilor asupra mea nu este intotdeauna benefica dar evidenta. Imprumut multe din modurile lor de fiintare, tocmai pentru ca personalitatea lor este atat de puternica incat de multe ori nu am de ales. Sta in firea lucrurilor. Cu toate astea, nimic nu se compara cu o bere cu baietii. Despre ce se intampla altora, astept comentariile voastre.


PS: Ca sa ducem absurdul la extrem, ia uite ca si dl. Google e de acord cu mine. Si el se pare e impotriva matriarhatului :)

Citeste si:
- Cum sa vorbesti cu un baiat/fata
- Cand femeia plange, omenirea evolueaza
- Barbatii romani, niste papagali

Click aici! Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

duminică, decembrie 14

De ce naiba tin la prietenii mei?

Nu-mi dau de mancare, foarte rar de baut (si oricum dupa aia ies si eu pe interval cu ceva), mai uita sa ma caute, sunt si ei ocupati si mai nou fac copii. Deci de ce naiba mai tin la prietenii mei? Pai tin pentru ca doar pe ei ii am. Sau ei sunt singura avere care ma intereseaza pe mine.

Am observat ca, odata cu trecerea timpului, iti faci tot mai greu prieteni. Nu mai am nici eu, nici altii, chef de construit legaturi trainice care sa reziste probei timpului. Fie ca realizam sau nu, o relatie de prietenie (cu un baiat sau o fata, indiferent) necesita timp si efort in a o pastra si intretine. Majoritatea, daca nu toti prietenii mei adevarati, sunt dintre cei pe care i-am facut in vremuri imemoriale. Fie prin liceu, fie prin scoala generala fie prin facultate. Am si prieteni mai noi dar parca tot aia vechi sunt mai buni :)

Nu stiu, poate sunt eu fara chef uneori sau e felul meu de a protesta fata de unele aspecte ale lumii contemporane. Cel putin asa imi place sa cred... Iar ei sunt o mostenire a trecutului, o valoare pe care o port cu mine din alte timpuri. Sunt astea cateva explicatii, poate neadevarate in totalitate. Nu resping noul, Doamne fereste, dar parca tot cei vechi sunt un pansament mai bun de pus pe rana. Am trecut prin destule cu fiecare ca sa ii dau laoparte asa usor.

Ne stim povestile, ne stim glumele, radem la aceleasi lucruri, facem misto de aceleasi chestii. Am prieteni pe care nu-i vad cu lunile. Nu se supara, nu ma supar ca nu dam telefoane. Revederea e mereu aceeasi, suntem ingaduitori unii cu altii, chiar daca nu avem mereu vorbele la noi. Vin ele dupa cateva minute.

Fratilor, care mai aveti prieteni tineti naibii de ei. Suntem animale sociale si aveti/avem nevoie unii de altii. Si dati-le din cand in cand cate un telefon sau un buzz pe messenger doar pentru a spune uazzup!! :)

Citeste si:
- Omul care uita de unde a plecat
- Nu-ti dori sa fi prea bogat
- Ai fost vreodata in minoritate?

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

vineri, decembrie 12

Cuvinte folosite in mod curent de femei

BINE
Acesta este cuvantul pe care femeile il folosesc ca sa incheie o discutie, cand ele au dreptate iar tu trebuie sa taci din gura.

CINCI MINUTE
Daca se imbraca, inseamna “o jumatate de ora”. Totusi, “cinci minute” chiar inseamna “cinci minute” daca tocmai te-a mai lasat 5 minute ca sa te uiti la meci, inainte sa o ajuti la treaba.

NIMIC
Este calmul dinaintea furtunii. De fapt, inseamna “ceva” si ar trebui sa ai grija. Discutiile care incep cu “nimic”, se termina de obicei cu “bine”.

DA-I DRUMUL
Aceasta este o provocare, nu o permisiune. NU o face!

OFTAT ADANC
De fapt, nu este un cuvant, ci o afirmatie non-verbala adeseori ignorata de barbati. Un “oftat adanc” inseamna ca ea crede ca esti un idiot si nu stie de ce mai sta acolo si se cearta cu tine pentru “nimic”.

FOARTE BINE
Aceasta este una dintre cele mai periculoase lucruri pe care o femeie i le poate spune unui barbat. “Foarte bine” inseamna ca ea se va gandi mult si bine, la cum sa te faca sa platesti pentru greselile tale.

CUM VREI
Este felul unei femei de a-ti spune “du-te dracului!”.

MULTUMESC
O femeie iti spune “multumesc”. Nu-ti mai pune intrebari. Doar raspunde “cu placere”.

Vezi si:
- Cand femeia plange, omenirea evolueaza
- Horoscop sexi, erotic si de dragoste al zodiilor
- Cum sa vorbesti cu un baiat/fata

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

miercuri, decembrie 10

Luatul de mui - sportul national al romanilor

Scuze in primul rand, celor mai sensibili, pentru modul usor vulgar in care m-am exprimat in titlu. Dar subiectul o impune. Datul dar mai ales luatul de mui este o practica din ce in ce mai des intalnita... as spune in Romania, dar s-ar putea sa gresesc, si asa ca o sa ma refer mai ales la locurile prin care ma mai invart eu. Desi toate indiciile spun ca, in toata tarisoara, lucrurile s-au trivializat un pic in ultimii ani.

Se mai spune ca democratia si libertatea aduc cu ele luxul pe care NU ti-l poti mermite de a nu fi jignit, muit, agresat. Asta ca o consolare firava la fenomenul de care vorbim. Eu cred ca societatea s-a degradat, cum spuneam iar romanii au evoluat. As spune ca nu neaparat in bine.

Femeia de serviciu face legea

La locul meu de munca, femeile de serviciu au o personalitate iesita din comun. Fac si desfac, dau ordine, se rastesc usor la oameni... Sunt o armata invincibila si bine organizata pentru a-si duce la indeplinire onorabila si importanta misiune fara de care bunul mers al organizatiei din care fac parte nu ar mai fi acelasi.

In Bucuresti si in Provincie

Ultimii cativa ani mi-au dat posibilitatea sa cunosc mai multe locuri din tarisoara asta - Bucuresti dar si Provincie - pentru a-mi contura o parere cat de cat obiectiva. Sau macar mai larga. Si pe peste tot, chiar daca poate si in gluma, oamenii-si trimit in mod constant sageti.

Intr-unul din locurile in care am trait cateva luni bune, era o practica incetatenita aceea de a "da replica". Erai cel mai slab din parcare daca nu aveai o replica spumoasa dar mai ales acida, pregatita sa o plasezi in stanga sau in dreapta. Poate era si o chestie de suprematie, dar daca ma intrebi pe mine, era o practica invechita si usor grobiana de a te face remarcat. Aveam colegi care traiau adevarate drame pentru ca nu au fost pe faza sa le-o zica asa cum trebuie "netrebnicilor".

Manelizarea societatii

Cred ca robinetul cu mui s-a deschis mai ales in ultimii ani, cand manelizarea societatii a cunoscut cote nebanuite. Astia in politica s-au muit din toate pozitiile, bineinteles - in vazul public. La televizor s-a dat drumul la tot felul de emisiuni care mai de care mai deocheate (vezi Vacanta Mare, ascensiunea OTV, manele, farse, etc.). Populatia e tot mai grabita pentru a mai sta sa se gandeasca la valori, principii si etichete. E fiecare pentru el, ca-n Occident. Care alearga mai repede, ala castiga cireasa de pe tort.

Normalitatea e alta

Grosolania, mizeria, tupeul, impolitetea si altele au devenit fapte de viata, parte din realitatea de zi cu zi. Ceea ce vreau insa sa spun e in felul urmator: fratilor, ok sunt fapte de viata, asa e in ziua de azi... realizati insa ca asta NU e asta normalitatea!!

Se spune ca daca stai prea mult intr-o coc
ina ajungi sa grohai. Ei bine, hai sa nu grohaim cu totii. Ne complacem poate in aceasta realitate dar asta nu inseamna ca nu vedem ca imparatul e gol, mama lui a naibii. Caci da, imparatul e gol!!

Ceea ce ne propune societatea de azi e doar o ratacire, sper de moment. Valorile celor de peste o anumita varsta nu trebuie sa se piarda. Chiar daca "manelistii" si cocalarii fac de cele mai multe ori legea, le spun si va spun ca directia nu e aia!!

If you tolerate this...

Si sa nu-mi spuneti mie ca n-am ce face... ca asta e si ca sa ma obisnuiesc cu ideea... nu! Stiti vorba cantecului - If You Tolerate This, Then Your Children Will Be Next. Adica "Daca tolerezi asta, atunci vor urma copiii tai".

Deci accept societatea in care traiesc, sunt ingaduitor cu datul si mai ales luatul de mui. Dar asa cum stramosii mei s-au luptat cu unii si cu altii pentru bruma lor de pamant sau pentru ce s-or mai fi luptat, nu-mi spuneti mie ca trebuie sa capitulez si sa-mi spun "asta e", mergem cu valul. Nu, o sa-mi rezerv dreptul de a da o mu1e mersului cu valul. Am zis:)

PS: Vladi, un confrate blogger, cu un blog interesant, spunea intr-unul din articolele recente ca "
a trecut un an de cand am luat decizia oarecum riscanta de a-mi exprima parerile (pe blog, n.r.), acceptand remarcile si criticile altora." Probabil se astepta si el la orice... Criticile, iata, fac parte din viata si actiunile pe care ni le asumam cu totii. Oricum cred ca Vladi este unul dintre cetatenii civilizati ai patriei. Profit de ocazie sa-i spun La Multi Ani si pe aceasta cale blogului lui, pe care va somez sa-l vizitati AICI. :)

Citeste si:
- Cum sa supravietuiesti in Romania
- Ce spun reclamele de spre noi
- Cum profita hackerii romani de naivitatea omului

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

duminică, decembrie 7

Cum am slabit aproape 20 de kilograme (1)

Nu am fost dintotdeauna un om gras. Adica am fost plinutz dar nu gras. Intamplarea a facut ca, acum cativa ani, in urma schimbarii domiciliului si a modului de viata/alimentatie, sa pun vreo 20-25 de kilograme pe mine. Si asta scurt, asa, adica in vreo 2-3 luni. Pfiu, tristete cand ma urcam pe cantar si vedeam saptamanal cum se aduna kilogramele. Nu prea aveam control asupra situatiei, pentru ca schimbarea regimului alimentar a insemnat trecerea de la tipul "mese studentesti" la cel "ca la mama acasa". Adica pe sistemul sa indopam ratza.

Ei bine, corpul asta e un organism atat de incapatanat, incat ce pui in doua luni abia daca reusesti sa dai jos in cativa ani. Cel putin asta a fost cazul meu, care a durat ceva vreme pana m-am decis sa incep batalia cu kilogramele. Iar cand am inceput, rezultatele au inceput si ele sa apara. Voi explica mai jos ce si cum, mai fac doar precizarea ca mi-am dorit sa slabesc fara sa fac eforturi prea mari si schimbari exagerate in modul de a manca. Asta in ideea ca nu voi putea face cura de slabire toata viata, iar cand renunti efectul yo-yo apare imediat, adica pui la loc tot ce ai dat jos si mai mult decat atat.

Portii mai mici

Avand astea in minte, am inceput sa ma documentez, pe Google dar nu numai, in legatura cu ce si cum. Dupa ce am citit stiva de materiale, primul lucru pe care l-am facut a fost sa reduc cantitatea de mancare pe care o bagam in mine. Inainte de a continua, trebuie sa fac precizarea ca pentru ca rezultatele sa apara asa cum isi doreste fiecare, trebuie sa existe si o stare de spirit corespunzatoare. Multi grasuti adopta stilul de mancat compulsiv. Adica pe fond nervos. Mancarea ca recompensa. Nu e bine. Deci trebuie stare generala de liniste si evitatul mancarii de nervi, cum ar veni.

Circuitul creier-stomac

Deci am redus toate portiile de mancare. Daca in mod normal mancam, sa spun, o farfurie de ceva, acum scadeam portia la jumatate si chiar mai mult decat atat. Care e smecheria? Pai se spune ca stomacul trimite creierului stimuli de foame, respectiv de satietate. Doar ca, nu stiu din ce cauza, circuitul asta creier-stomac se face foarte incet. Dureaza cateva minute bune, cel putin 10 pana ajung stimulii de la stomac la creier.


Mananci cu ochii

Exista deci asa-numitul mancat cu ochii. Iti faci o portie vizuala, iti spui cam atat mananc si nu mai mult. Vei pleca de la masa poate inca infometat (nu ar fi rau sa se intample asa) iar dupa vreo 10-15 minute vei vedea ca senzatia de foame a disparut ca prin vis. Se va intampla asa vreo saptamana, dupa care iti garantez eu ca stomacul ti se va micsora. Nu trebuie insa sa trisezi. Exercitiul asta trebuie facut constant. Sigur ca e frustrant sa pleci de la masa nesatul, cum ar veni, ca doar de-aia mananci - sa te saturi, nu? Pai da, dar asta e smecheria. Poti manca absolut orice vrea muschii tai, insa daca te tii cu sfintenie de practica asta, esti ca si rezolvat.

Mancatul seara

Bun. Asta nu e chiar tot, dar o mare parte din problema o rezolva. Ati auzit, sunt sigur de varianta ca sa nu mananci dupa 6, 7 seara... E buna si aia, se poate combina cu asta. Eu spun din experienta ca daca mananci ceva f. putin (respectand principiul de mai devreme) poti sa halesti ceva si dupa orele serii. Ideea e ca ar fi bine totusi sa nu adormi cu stomacul plin. Ca noaptea toate procesele corpului scad, inclusiv digestia, si asta inseamna ca toata mancarea se poate transforma exact in grasimea de care vrei sa scapi.

Deci asta cu reducerea mancarii este cea mai importanta trasatura. In maxim o luna vei vedea ca poti da jos chiar si 4-5 kilograme. Trebuie avut in vedere ca slabirea nu incepe brusc. E nevoie de vreo saptamana si mai bine pana cand corpul intelege ca nu are ce face si trebuie sa slabeasca. Mai intai se dau jos substante precum colagel si alti surplusi si abia apoi se va ajunge la tesutul adipos, adica grasimea.

Un pic de miscare

Nu ar strica sa faci si cate un pic de miscare, macar un 5-10 minute de alergari, chiar si pe loc prin casa. Eu am niste aparate simple cu care ma ajut sa fac miscare. Dar despre sport si alte aspecte legate de slabit intr-un post viitor, ca mai e mult de povestit pe tema asta. (Dupa ce voi scrie tot ce e de spus, voi pune dedesubt linkuri intre toate posturile pe aceasta tema). Spor la treaba si succes celor care au nevoie.

Citeste si:
- Slabesti sanatos si nu mai pui la loc in veci (2)

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

sâmbătă, decembrie 6

Horoscop sexi, erotic si de dragoste al zodiilor


Berbec

Femeia
Nu poate fi cunoscuta cu adevarat decat in pat. Extrem de sensibila, feminina si pasionala, ea se daruieste mai mult pentru propria ei placere, decat pentru cea a partenerului. Trebuie sa dai dovada de fermitate si sa nu-i permiti sa te joace pe degete. Atunci cand nu obtine o satisfactie sexuala pe masura, femeia Berbec isi vede de drum. Nu incerca sa-i impui un program sexual redus pentru ca o vei vedea din ce in ce mai rar. Ii place concurenta in actul sexual si ii place sa ia initiativa. Prefera sa stea deasupra, sa controleze actul sexual, dictandand procesul de declansare a orgasmului. Te poti astepta la tipete, zgarieturi si muscaturi. Practica legaturi foarte scurte dar intense, fiind dominata de instinctul sexual.

Barbatul
Este agresiv, energic, plin de imaginatie. Cu el niciodata nu stii incotro te indrepti dar oriunde te vei trezi, vei simti ca traiesti. Este barbatul care nu manifesta interes pentru pozitia clasica, barbatul deasupra femeii, asta daca nu cumva nu te-a dorit deja pe capota masinii. Cu el beneficiezi din plin de placerile actului sexual. O data ce ati ajuns in dormitor, nu vei apuca sa-ti scoti hainele, el ti le va sfasia. Daca nu ai chef sa te culci cu el mai bine stai acasa si te uiti la televizor. Berbecii nu se joaca cu astfel de lucruri. Cand te doreste nu-l intereseaza altceva, conteaza pe el doar in privinta initiativei, de masurile de precautie trebuie sa te ingrijesti tu. Ei vor senzatii socante si interzise, iar atunci cand nu li se ofera saisfactie, devin irascibili.


The image “http://www.zodii.ro/images/cache/4cda14f674a3b31c094daec6ba639d62.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Taur

Femeia
Nu este interesata de noutati, ea vrea sa fie satisfacuta si atat. Daca doresti sa aplici tehnici noi, trebuie sa o iei treptat, numia dupa ce i-ai castigat increderea. Aceasta femeie este conservatoare si se adapteaza greu. Este o amanta exigenta, te va lasa fara suflare, fiind domeniul in care exceleaza. Apreciaza micile semne de atentie, fara a o putea pastra cu asta prea mult, o mangaiere,un sarut.

Barbatul
Calm si puternic, are nevoie de timp pentru a se hotari dar nu se lasa pana nu-si atinge scopurile vizate. Este cunoscut in numeroase cazuri ca fiind amantul ideal, fiind sensibil si intelegand sentimentele partenerei sale. Este insa lipsit de imaginatie, jocul sa preliminar fiind studiat ca un spectacol de teatru. Dar, desi la el totul se petrece in virtutea traditiei, nu vei fi dezamagita. Cel mai tare atuu insa al Taurului este abilitatea sa de a prelungi actul sexual. Nu contati niciodata pe initiativa lui daca doriti o pozitie exotica. Ii plac insa actiunile orale.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/1e4533174055007d1f80a4a94b166bc2.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Gemeni

Femeia
Nu are nevoie de un loc special, bancheta masinii, o sala de cinematograf sau balconul unui teatru sunt suficiente. Nu o grabi caci ii place sa faca totul in ritmul ei. Ii place jocul intreg, de la a-i face curte la excitarea sentimentala si pana la apogeu. In general aceasta femeie poate fi cucerita foarte usor. Actul sexual nu constituie o necesitate pentru ea. Este foarte curioasa si ii place sa faca doua lucruri concomitent. In jocul preliminar actului sexual ea combina sarutul cu stimularea altor zone erogene. Este deseori bisexuala, iar in legaturile amoroase cu propriul ei sex isi schimba frecvent rolul.

Barbatul
Nu-l vei auzi niciodata gafaind. Poate provoca senzatiile dorite de partenera deoarece cunoaste exact caile pe care trebuie sa le strabata. Il ispiteste mai degraba ideea decat actul in sine. Prefera sa faca dragoste cu lumina aprinsa, oglinda fiind un stimulent preferat. Unii chiar se filmeaza in timpul actului sexual. Barbatul Gemeni se aprinde treptat, nu-l amuza amorul frantuzesc preferand alte jocuri preliminare. Se poate excita muscandu-te de ureche, mangaindu-ti usor spatele. Foloseste din plin excitatia verbala, discutiile pe aceasta tema, care ii aduc un succes garantat. Comportamentul sau vizeaza in principal propria sa satisfactie. Dar nu te vei plange, chiar daca te vei simti ca un cobai, deoarece aceasta practica jocuri sexuale ignorate de ceilalti barbati. Nu-i acorda prea mare incredere deoarece spune ce vrei sa auzi si oricand este in stare sa te abandoneze si sa isi aleaga alta victima. Idealul sau in viata il reprezinta diversitatea.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/6b09d1f5ad40f4919b327880c239042d.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Rac

Femeia
Daca tu crezi in inutilitatea casatoriei, femeia Rac iti poate fi o amanta devotata. Nu face niciodata primul pas in domeniul relatiilor sexuale deorece ii este teama ca initiativa ei sa nu fie prost inteleasa. Daca reusesti sa o stimulezi, imaginatia ei erotica se va elibera de orice obstacole. Dar o poti inchide in carapace printr-un simplu cuvant sau gest deplasat. Nu va asteptati sa ti se daruiasca pe bancheta masinii, trebuie sa gasesti momentul si locul potrivit. Ea tine sa fie admirata, asa ca un compliment este foarte important in jocul preliminar.

Barbatul
Ii place rolul de mentor, asa ca trebuie sa-i dai impresia ca el te va initia in misterele sexualitatii. La inceputul relatiei evita vulgaritatea, pentru ca el prefera sa-si idealizeze partenera, deci orice gest mai brutal reduce sansele unei legaturi sexuale de durata. In preludiu este rafinat si eficient pentru ca urmareste satisfacerea reciproca. Prefera sa inceapa preludiul, in alta parte, nu in pat. Principala lui calitate este faptul ca memoreaza si reconstituie tot ce a intreprins pentru a excita o femeie. Astfel, experienta dobandita este in permanenta perfectionata cu ajutorul imaginatiei.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/d7b43be8f10f5828752d43293182e3de.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Leu

Femeia
Este ferm convinsa ca orice barbat ar fi fericit sa o aiba si astfel, nu te astepta sa-ti iasa in intampinare. Daca este nemultumita nu-ti va spune nimic, considerand ca tacerea este o arma mult mai redutabila. Rar le vezi triste, nici macar atunci cand sunt indragostite. Se bucura din plin de relatia cu partenerul pentru a-si hrani propriul "Eu" dandu-i apoi fara scrupule cu sutul. O data excitata, devine un partener patimas, numerosi fosti amanti pot dovedi acest lucru prin cicatricele cu care au ramas. La incheierea actului sexual asteapta sa-i fie elogiate posibilitatile sexuale. Incearca sa domine in actul sexual. Ii permite barbatului sa patrunda pe jumatate, dupa care schimba pozitia astfel incat acesta sa-i poata admira corpul, coplesind-o cu complimente.

Barbatul
Are nevoie de sex ca de aer. Orice cucerire noua reprezinta o posibilitate de etalare a propriilor capacitati. Personalitatea lui dominanta calca in picioare orice principii. Considera ca toate femeile trebuie sa-l doreasca dar acest lucru il face vulnerabil in fata femeii care si-a propus sa-l cucereasca. Ca amant nu suporta ezitarile sau apropierea lenta. Sa nu fi modesta si tacuta, Leului ii plac femeile care isi exteriorizeaza placerea pe care el i-o ofera. Daca il refuzi va trece imediat la alta femeie. Este genul conservator, orice perversiune este exclusa.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/bdb31d36331b4df5d590dced1e86cffb.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Fecioara

Femeia
Prefera barbatii care au rabdare, care asteapta momentul in care actul sexual devine inevitabil. Considera ca barbatii care sunt adeptii unei relatii pur fizice nu inteleg si nu apreciaza adevarata importanta a actului sexual. O data hotarata sa se daruiasca nu vei fi dezamagit. Ca loc, prefera propria ei casa. Poate transforma un sarut intr-o trairea erotica egala aproape cu actul in sine. Explica-i ceea ce doresti si ea va face tot pentru ati oferi placere. Pentru ea actul sexual reprezinta un act de ospitalitate la fel ca si cafeaua de dimineata.

Barbatul
Nu are initiativa in acest domeniu. Apreciaza punctualitatea, tactul, bunele maniere, discutiile intr-un cerc larga de probleme la partenera. Atunci cand va veni momentul noptii intime, el isi va aduce pijama, periuta de dinti, camasa, sosete pentru a doua zi. E posibl ca el sa-si faca cunoscute preferintele sexuale dinainte, fara expresii vulgare fireste. Cunoaste bine anatomia feminina si stie exact ce anume o excita. Nu astepta insa de la el o imaginatie sexuala, dar va face totul pentru a asigura placerea partenerei. Desconsiderarea pe care o poarta sexului poate evolua in indiferenta.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/a87568ecd875f0b5b20642030a27b433.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Balanta

Femeia
Adora "spectacolul". Pregateste cu mare atentie scena actului sexual. Ii place sa studieze reactile partenerului. Ii plac toate jocurile preludiului, inclusiv cele verbale. Poseda un exceptional control al muschilor vaginali, pe care si-i poate contracta si relaxa determinand ejacularea partenerului fara a recurge si la alte miscari. Este foarte sensibila la orice atingere a capului. Nu fi niciodata brutal. Isi iubeste corpul pe care si-l stie creat pentru a fi admirat. Ii place s avada ca nu rezisti impulsului de a o atinge. Deseori ajunge la narcisism.

Barbatul
Este foate preocupat de gradul in care esti satisfacuta. Nu forta ritmul si foloseste-ti varfurile degetelor pentru ca e sensibil la orice atingere. Cunoaste anatomia feminina, are imaginatie eortica si intuitie exacta. Este rezistent si e posibil ca tu sa fi cea care spune "Ajunge". In preludiu este rabdator, sensibil si plin de imaginatie. Nu este fidel, nu vede nimic rau in a avea mai multe relatii concomitent, cei mai multi gigolo fiind nascuti sub acest semn.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/baf5b07c998d94ff366487e6d4c88322.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Scorpion

Femeia
Aceasta nu poate atinge orgasmul decat discutand despre sex. Nu cunoaste oboseala si va face tot posibilul pentru ca noaptea sa ramana de neuitat. Scorpionul este cel mai sexual semn al zodiacului. Nu neglijeaza nici cele mai mici detalii. Atunci cand este interesata de un barbat, il urmareste cu inversunare si nu accepta sa i se raspunda cu "nu". Este foarte important pentru ea ca in timpul actului sexual sa-si controleze orgasmul si face orice pentru a-l prelungi pe al pertenerului. Vrea sa domine, sexul reprezentand pentru ea o alta forma a relatiilor stapan-sclav.

Barbatul
Este un animal sexual redutabil. Cunoaste anatomia femeii si are o imaginatie foarte activa. Are o energie inepuizabila, merge direct la tinta, nu il preocupa rafinamentul tehnicii. Provocand durere se excita mult, simtimd nevoie sa domine femeia. Ii place sa-i divinizati organul sexual. Este predispus la ciudatenii sexuale. Ii place actul sexual neconventional, sperand sa ramana de feicare data cu experiente de neuitat.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/ea1ba9c23018945c4500decae253ab35.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Sagetator

Femeia
Ii place ca actul sexual sa aiba loc pe nisipul marii. Prefera sa treci cat mai repede peste preludiu. Este capabila de orgasme repetate. Este incapabila sa se daruiasca unui singur barbat dar are parte de multe experiente si putine trairi adevarate. Nu manifesta interes pentru jucariile sexuale.

Barbatul
Zboara ca o albina de la o femeie la alta. El place actul sexual dar nu simte ca pamantul se invarteste. Pentru el excitarea se afla in cautare iar distractia in preludiu. Femeia care ajunge cu el in dormitor poate avea parte de deziluzii. Limba sa poate deveni un instrument diabolic cand se apropie de zonele erotice ale femeii. Manifesta un interes deosebit pentru picioarele femeii. Simte o atractie puternica pentru bisexualitate. Pentru el sexul reprezinta viata iar el vrea sa incerce totul in viata.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/afb500280ecf2f4ab7ea1764aebe49c9.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Capricorn

Femeia
Se excita foarte usor, chiar de la o imbratisare. Ii place sa preia comanda in timpul actului sexual. Nu-i plac surprizele, vrea sa stie dinainte ce i se pregateste. Deoarece detine o mare rezistenta sexuala, pretinde acelasi lucru si de la partener. Ii place sa zgaraie, sa muste si sa scanceasca, actul sexual reprezentand o competitie salbatica iar orgasmul este recompensa acesteia.

Barbatul
Sexul trezeste in barbatul Capricorn lucrul cel mai bun de care acesta este in stare. Prefera ca femeia sa-i cunoasca prefereintele si sa-i vina in intampinare. Are rezistenta unui maratonist. Este de parere ca actul sexual trebuie executat in confort. Este capabil sa va sfasie hainele sau sa va raneasca. Cu cat il respingi mai mult cu atat il vei intarata mai tare. Este inclinat spre perversiune si sadism. Majoritatea prefera sa ejaculeze patrunzand pe la spate.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/089499dc18336e2bdf2ee8a9783f7f31.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Varsator

Femeia
Este neobisnuita deci are nevoie de un barbat pe masura. Are o imaginatie exceptionala si manifesta un interes pentru incercarile de a obtine placeri noi. Daca este dezamagita, recurge la masturbare. Stie ca mintea unui barbat reprezinta cel mai erotic organ al acestuia. Nimic nu i se pare interzis.

Barbatul
La el contactul incepe in minte, nu-i place incalzirea si prefera sa atace direct. Are o bogata imaginatie sexuala. Se indragosteste repede dar evita sa se casatoreasca. O data excitat devine un amant magnific, plictisindu-se de o singura pozitie.

The image “http://www.zodii.ro/images/cache/6486cc6c148e4ab010cc2c69f45eb406.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Pesti

Femeia
Are tendinta de a juca teatru. Dorind sa placa, nu-si permite sa refuze prea des. Nu accepta nici o interdictie in domeniul sexual. Filmele sexy sau lecturile de acelasi gen o excita, fiind dispusa se experimenteze orice numere de acrobatie sexuala. Va face totul pentru placerea partenerului. Ii place ca in timpul actlui sexual sa poarte bujuterii.

Barbatul
Vrea sa domine intrgeul act sexual. Trebuie sa primeaca neaparat ceea ce solicita atunci cand o solicita. Prefera o partenera activa si cu multa experienta. Cunoaste asteptarile unei femei si fac orice pentru a-si transforma visele si fanteziile erotice in realitate.

Citeste pe DespreOM si:
- De ce nu vor femeile sa faca sex
- Nu se mai prea face sex
- Cum sa vorbesti cu un baiat/fata

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

Natura umana. Dracusorul din fiecare

Eu cred ca in fiecare om exista un dracusor. Si, la fel ca in desenele animate, dracusorul ala il impinge sa mai faca din cand in cand cate o tampenie. Asa suntem noi oamenii, nu ne putem abtine. Am primit pe mail zilele trecute niste fotografii care se doreau f.f.f. haioase, despre cum sa faci misto de oamenii beti.

Facute probabil prin America, ele se potrivesc si la noi foarte bine. Ideea e in felul urmator: oamenii se imbata, se fac praf si pulbere ca nu mai stiu ce e cu ei. Sfarsesc lati pe unde ii apuca si zac acolo pana isi revin.

Aici intervin smecherii de serviciu, care le fac tot felul de farse, fotografii, etc.... profitand de starea lor de inconstienta. Fotografiile de mai jos mi se par orice, numai funny nu.

Morala povestii este ca este foarte posibil ca multi dintre noi sa nu ne dam inapoi daca am fi pusi in situatia "smecherilor" din fotografie. Dracusorul ne impinge sa punem si noi umarul, pentru ca pare a fi foarte distractiv sa faci misto de un seaman de-al tau. Recunosc cinstit ca si eu, la viata mea, i-am mai facut o gluma nevinovata cate unui betiv, am mai profitat de inocenta cate unui naiv, dar in doze si in cantitati rezonabile... N-as vrea sa fiu in pielea celor de mai jos, care se trezesc din betie si constata cam ce li s-a intamplat. Gresesc?

Vezi si:
- Cum profita hackerii romani de naivitatea omului
- Nu avem toti acelasi noroc in viata
- Curiozitati omenesti

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

vineri, decembrie 5

Femeia moderna. Poveste cica adevarata


A fost odata ca nicodata un baiat care i-a cerut unei fete sa se marite cu el.

Fata a spus “NU”.

Si a trait fericita pana la adanci batraneti…

Fara sa spele,

Fara sa gateasca,

Fara sa calce pentru nimeni,

Iesind cu prietenele ei,

Facand-o cu cine avea chef,

Cheltuindu-si banii pentru ea insasi,

Fara sa lucreze pentru altcineva.
-Sfarsit-

Problema este ca de mici NU va spuneau povestile astea.
Si v-au prostit cu tampenia aia cu “Fat-Frumos”... (Ce sa mai zic acum...:)

Citeste si:
- Victoria's secret. Ce lenjerie se mai poarta
- Joc obraznic pentru cupluri
- Nu se mai prea face sex

Aboneaza-te la RSS
Click! Adauga acest blog la Favorite



Citeste mai mult...

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP